Najnovije, najbolje cene aviokarata!
Poštovani, ako ne možete da vidite newsletter, ili ga vidite delimično, kliknite ovde.
07. sep 2016.
td_top_left spacer 02.09.2016. spacer Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
spacer
Air Serbia – promocija za 39 gradova
Air Serbia je objavila novu veliku promotivnu akciju pod nazivom 'Putujte zajedno' koja uključuje čak 39 destinacije iz mreže gradova do kojih ima direktne letove, a odnosi se na putovanja za 2 osobe.
Promocija zapravo uključuje sve destinacije našeg nacionalnog avioprevoznika u regionu, Evropi, na Bliskom istoku, kao i Njujork.
Promocija traje do četvrtka, 15. septembra, za putovanja od 15. septembra do 15. decembra. Dve povratne karte u ekonomskoj klasi do Ciriha i Beča su 229 evra, do Brisela, Praga i Štokholma 289 evra, do Berlina 299 evra, do Amsterdama 309 evra.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left 05.09.2016. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Alitalia – promocija za Italiju i Evropu
Alitalia je objavila promociju za gradove u Italiji i Evropi. Promotivna prodaja će trajati do 19. septembra, a odnosi se na putovanja u periodu od 12. septembra do 15. decembra. U tom periodu treba da se započne i završi putovanje. Boravak po ovoj promotivnoj ceni je ograničen na 1 mesec.
Na promociji su Torino, Milano, Verona, Trst, Venecija, Firenca, Napulj – svi po ceni od 179 evra, gradovi na Siciliji i Sardiniji su 199 evra. Rim je tokom promocija 119 evra, Barselona i Madrid po 159 evra, Pariz i Brisel 179 evra.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left 24.08.2016. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Air France & KLM – Severna Amerika na jesen!
Air France / KLM i Delta alijansa su ponudili cene za putovanje do gradova u SAD i Kanadi. U pitanju su redovne cene za putovanja koja započinju tokom jeseni.
Prikazane cene su ukupne cene, sa prtljagom (2 kofera do 23 kg za SAD), posluženjem na letovima i svim taksama. Njujork je 419 evra, Vašington i Boston su 449 evra, Čikago je 539 evra, Majami 539 evra, Los Anđeles, San Francisko, Sijetl, Portland, Dalas, Las Vegas su po 599 evra. U Kanadi Vankuver, Edmonton i Kalgari koštaju 599 evra, dok je Toronto 549 evra.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Cene td_right
Varšava od 109€
direktno
Rim od 119€
direktno
Barselona od 159€
preko Rima
Berlin od 299€
cena za dva putnika
Njujork od 419€
preko Amsterdama
Toronto od 429€
preko Amsterdama
Havana od 629€
preko Pariza
Buenos Ajres od 729€
preko Rima
td_top_left Izdvajamo: Vesti >> Vesti td_top_right
td_bottom_right
Alitalia – promocija za Južnu Ameriku
Alitalia je započela promotivnu prodaju za 4 najvažnija grada Južne Amerike. Putnici iz Srbije mogu leteti do Brazila, Čilea ili Argentine sa presedanjem u Rimu. Promotivna akcija traje do 19. septembra i odnosi se na putovanja između 3. oktobra i 15. decembra. Maksimalni boravak je mesec dana.
Povratna karta do Sao Paula u okviru promotivne akcije košta 689 evra, do Rio de Žaneira takođe 689 evra, do Buenos Airesa 729 evra i do Santjaga 899 evra. Ovo su, kao što možete da vidite, zaista izvanredne cene.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo: Putovanje >> Tokom leta td_top_right
td_bottom_right
Izbor i posluženje hrane i pića
Kada avion postigne propisanu visinu krstarenja i ukoliko nema turbulencija kabinsko osoblje može krenuti sa posluživanjem putnika.
Većina klasičnih aviokompanija ne naplaćuje posebno hranu i piće tokom leta. Lowcost aviokompanije ovu uslugu naplaćuju posebno.
Ukoliko aviokompanija posebno naplaćuje obrok i piće u avionu na sajtu kompanije možete pronaći meni sa cenovnikom.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo: Putovanje >> Zdravstvene poteškoće td_top_right
td_bottom_right
Džetleg
Predstavlja najpoznatiji poremećaj zbog letenja. Džetleg je specijalno psihofizičko stanje u kome se nalazi organizam osobe koja je doživela poremećaj biološkog dnevnog ritma (smena dana i noći) i na taj način narušila sopstveni biološki časovnik.
Sunčeva svetlost je pokretač lučenja melanina kao i većine organskih procesa od kojih zavisi normalno funkcionisanje organizma. Kada dođe do promene vremenskih zona, organizam "ispadne" iz redovnog ritma i onda nastaju problemi.
Pročitajte ceo tekst
Ako ne želite da primate aviokarta newsletter pratite ovaj link.
Ukoliko želite da preporučite prijatelju newsletter Aviokarta.net pratite ovaj link.
Za sva pitanja i sugestije pišite nam na: redakcija@aviokarta.net
Copyright © 2016 Kielo. Sva prava zadržana. Kielo