Najnovije, najbolje cene aviokarata!
Poštovani, ako ne možete da vidite newsletter, ili ga vidite delimično, kliknite ovde.
31. avg 2016.
td_top_left spacer 29.08.2016. spacer Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
spacer
Qatar Airways - nedelja fantastičnih cena!
Najnovija promocija Qatar Airwaysa jedna je od najvećih i najuzbudljivijih od kada je Qatar Airways prisutan na našim prostorima.
Promocija traje do ponedeljka, 5. septembra, za putovanja između 15. septembra i 30. juna 2017. godine. Šangaj i Peking su 389 evra, Tokio je 419 evra, Bangkok samo 399 evra, Maldivi 499 evra, Johanesburg 509 evra, Kuala Lumpur 479 evra, Džakarta 619 evra, Sejšeli 579 evra, Bali 639 evra.
Zahvaljujući ovoj promociji putnici iz Srbije imaće privilegiju da dožive vrhunsku uslugu koju pruža ova aviokompanija sa 5 zvezdica.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left 30.08.2016. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Promocija Etihada do 5. septembra!
Etihad je objavio promotivnu akciju koja traje do ponedeljka, 5. septembra. Promocija nudi izvanredne cene do gradova u Aziji i Australiji do kojih Etihad leti u saradnji sa partnerskom kompanijom, našom Air Serbijom.
Promocija je počela u ponedeljak, 29. avgusta i traje nedelju dana, tačnije do ponedeljka, 5. septembra. Povratna karta u ekonomskoj klasi do Singapura je 399 evra, Hong Kong je samo 369 evra, Bangkok je 399 evra, Puket 399 evra, Ho Ši Min u Vijetnamu je 429 evra, dok je povratna karta do Sidneja sada samo 799 evra, a do Melburna 749 evra.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left 23.08.2016. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Promocija Turkish Airlinesa za Evropu!
Turkish je u ponedeljak, 22. avgusta započeo do sada najveću promotivnu akciju za evropske gradove. Cene su fantastične! Promocija će trajaće do 5. septembra, a karte su snižene za putovanja sve do 31. marta naredne godine, osim u periodu pre i posle Nove godine.
Tokom ove promocije možete kupiti povratnu kartu do Barselone za 139 evra, do Madrida za 149 evra, do Nice, Liona, Bordoa ili Pariza za 149 evra, do Malage ili Marseja za 169 evra. Sve destinacije koje su na promociji kao i promotivne cene karata sa svim taksama možete videti na našoj mapi.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Cene td_right
Barselona od 139€
preko Istanbula
Madrid od 149€
preko Istanbula
Pariz od 149€
preko Istanbula
Nica od 149€
preko Istanbula
Bangkok od 399€
preko Dohe
Singapur od 399€
preko Abu Dabija
Melburn od 749€
preko Abu Dabija
Sidnej od 799€
preko Abu Dabija
td_top_left Izdvajamo: Vesti >> Vesti td_top_right
td_bottom_right
Air France & KLM - Severna Amerika na jesen!
Air France / KLM i Delta alijansa su ponudili cene za putovanje do gradova u SAD i Kanadi. U pitanju su redovne cene za putovanja koja započinju tokom jeseni.
Prikazane cene su ukupne cene, sa prtljagom (2 kofera do 23 kg za SAD), posluženjem na letovima i svim taksama. Njujork je 419 evra, Vašington i Boston su 449 evra, Čikago je 539 evra, Majami 539 evra, Los Anđeles, San Francisko, Sijetl, Portland, Dalas, Las Vegas su po 599 evra. U Kanadi Vankuver, Edmonton i Kalgari koštaju 599 evra, dok je Toronto 549 evra.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo: Vesti >> Vesti td_top_right
td_bottom_right
AF & KLM - promocija za Centralnu i Južnu Ameriku
Air France & KLM produžili su promotivnu akciju do Centralne i Latinske Amerike - odlične cene za Havanu, Rio de Žaneiro, Sao Paolo, Bogotu i Buenos Ajres.
Promocija traje do 15. septembra, a snižene su cene za putovanja do 30. juna sledeće godine. Povratna karta do Lime je 1095 evra, sa svim uračunatim taksama i prtljagom. Bogota je 759 evra, San Hose 969 evra, Santo Domingo 919 evra. Brazilski gradovi su najuzbudljiviji deo promotivne ponude, za Rio de Žaneiro karta košta samo 699 evra, Sao Paolo je 729 evra.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo: Vesti >> Vesti td_top_right
td_bottom_right
Jesen na Mediteranu
Leto je na zalasku a to znači da moramo da požurimo da iskoristimo njegove slatke čari. U ovom članku smo napravili presek cena u septembru na više aviokompanija do omiljenih mediteranskih destinacija.
Svako ko želi da samostalno putuje do Majorke, Sicilije, Sardinije, Kipra, Grčke treba malo da se potrudi da pronađe mesta po povoljnoj ceni na redovnim linijama. Do nekih sunčanih gradova se može stići i direktnim letom, ali do većine moramo iz Beograda da putujemo negde presedajući.
Pročitajte ceo tekst
Ako ne želite da primate aviokarta newsletter pratite ovaj link.
Ukoliko želite da preporučite prijatelju newsletter Aviokarta.net pratite ovaj link.
Za sva pitanja i sugestije pišite nam na: redakcija@aviokarta.net
Copyright © 2016 Kielo. Sva prava zadržana. Kielo