Najnovije, najbolje cene aviokarata!
Poštovani, ako ne možete da vidite newsletter, ili ga vidite delimično, kliknite ovde.
24. avg 2016.
td_top_left spacer 23.08.2016. spacer Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
spacer
Promocija Turkish Airlinesa za Evropu!
Turkish je u ponedeljak, 22. avgusta započeo do sada najveću promotivnu akciju za evropske gradove. Cene su fantastične!
Promoija za koju je počela prodaja trajaće do 5. septembra, a karte su snižene za putovanja sve do 31. marta naredne godine, osim u periodu pre i posle Nove godine.
Tokom ove promocije možete kupiti povratnu kartu do Barselone za 139 evra, do Madrida, Nice, Liona, Bordoa ili Pariza za 149 evra, do Malage ili Marseja za 169 evra. Sve destinacije koje su na promociji kao i promotivne cene karata sa svim taksama možete videti na priloženoj mapi.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left 22.08.2016. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Aeroflot: U septembru povoljno do Azije
Tokom avgusta Aeroflot nastavlja sa prodajom aviokarata po sniženim cenama do mnogih svojih azijskih odredišta. Niže cene su u prodaji do 31. avgusta. Na mapi smo prikazali cene za 8 gradova na promociji, za periode putovanja koji se razlikuju od grada do grada.
Povratna karta u ekonomskoj klasi do Pekinga ili Šangaja sada je samo 425 evra, dok je Gvagdžou 485 evra. Pored izuzetne cene dodatna povoljnost koju nudi Aeroflot je da putnik u ceni karte ima uključen duplo veći prtljag od uobičajenog - 2 kofera do 23 kilograma.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left 22.07.2016. Promocija Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
AF & KLM - promocija za Centralnu i Južnu Ameriku
Air France & KLM objavili su promotivnu akciju do Centralne i Latinske Amerike - odlične cene za Rio de Žaneiro, Sao Paolo, Bogotu i Buenos Ajres, sada je prilika za Južnu Ameriku!
Promocija traje do 24. avgusta, još samo danas, a snižene su cene za putovanja do 31. marta sledeće godine. Povratna karta do Lime je 1095 evra, sa svim uračunatim taksama i prtljagom. Bogota je 759 evra, San Hose 969 evra, Santo Domingo 919 evra. Brazilski gradovi su najuzbudljiviji deo promotivne ponude, za Rio de Žaneiro karta košta samo 699 evra, Sao Paolo je 729 evra.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Cene td_right
Rim od 119€
direktno
Split od 125€
direktno
Barselona od 139€
preko Istanbula
Pariz od 149€
preko Istanbula
Bejrut od 169€
preko Atine
Peking od 425€
preko Moskve
Njujork od 459€
direktno
Havana od 649€
preko Pariza
td_top_left Izdvajamo: Vesti >> Vesti td_top_right
td_bottom_right
Jesen na Mediteranu
Leto je na zalasku a to znači da moramo da požurimo da iskoristimo njegove slatke čari. U ovom članku smo napravili presek cena u septembru na više aviokompanija do omiljenih mediteranskih destinacija.
Svako ko želi da samostalno putuje do Majorke, Sicilije, Sardinije, Kipra, Grčke treba malo da se potrudi da pronađe mesta po povoljnoj ceni na redovnim linijama. Do nekih sunčanih gradova se može stići i direktnim letom, ali do većine moramo iz Beograda da putujemo negde presedajući.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo: Aviokarta >> Putne klase td_top_right
td_bottom_right
Ekonomska klasa
Birajući putnu klasu prilikom kupovine karte putnici se zapravo odlučuju za paket usluga koje kompanija nudi prema sopstvenim pravilima.
Svaka putna klasa osim drugačije putničke kabine i različitog keteringa i zabave na letu putnicima nudi i određeni nivo zemaljskih usluga.
Kada se objavljuju ili oglašavaju cene aviokarata onda se one uvek odnose na povratnu kartu u ekonomskoj klasi, osim ako to nije drugačije naznačeno.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo: Aviokompanije >> Tipovi aviona td_top_right
td_bottom_right
Predstavljamo: Airbus 340
A340 je širokotrupni mlaznjak sa četiri motora. Nastao je na bazi veoma popularnog A330. Ovaj avion se koristi za najtraženije interkontinentalne destinacije i na rutama gde postoji velika tražnja za biznis i prvom klasom zbog velikih mogućnosti koje nudi prostrana i komforna putnička kabina. Kapacitet mu se kreće od 240 do 440 putnika u zavisnosti od aviokompanije.
Najveći operater A340 je Lufthansa koja je zajedno sa Air Franceom prva počela da koristi ovaj avion početkom devedesetih godina prošlog veka. A340 je do nedavno bio najduži avion na svetu u komercijalnoj upotrebi.
Pročitajte ceo tekst
Ako ne želite da primate aviokarta newsletter pratite ovaj link.
Ukoliko želite da preporučite prijatelju newsletter Aviokarta.net pratite ovaj link.
Za sva pitanja i sugestije pišite nam na: redakcija@aviokarta.net
Copyright © 2016 Kielo. Sva prava zadržana. Kielo