Poštovani, ako ne možete da vidite newsletter, ili ga vidite delimično, kliknite ovde.
Newsletter - Aviokarta.net
29. jun 2016.
 
td_top_left 29.06.2016. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Air France & KLM - promocija za SAD i Kanadu!
Air France & KLM - promocija za SAD i Kanadu!

Air France i KLM su nam ponudili snižene cene za putovanje do gradova u Severnoj Americi za kupovinu do 6. jula. U pitanju su promotivne cene za putovanja koja započinju nakon 1. septembra.

U saradnji sa našom Air Serbijom ove kompanije povezale su Beograd sa svim američkim i kanadskim gradovima. Možete putovati preko Pariza, Amsterdama ili Brisela, ali i preko Rima ili Milana, preko Frankfurta ili Štutgarta.

Njujork, Vašington i Boston su 455 evra, Čikago je 485 evra, Majami 529 evra, Los Anđeles i San Francisko su 539 evra, Honolulu 789 evra.

Pročitajte ceo tekst
td_top_left 22.06.2016. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Promocija za Aziju, Afriku i Australiju
Promocija za Aziju, Afriku i Australiju

Na junskoj promociji Qatar Airwaysa našlo se 7 destinacija na 3 kontinenta - Johanesburg je 639 evra, Maldivi samo 539 evra, dok do 30. juna možete kupiti povratnu kartu za Kuala Lumpur za 529 evra, sa svim taksama i uključenim prtljagom.

Bangkok je tokom promocije 439 evra. Povratna karta do Šri Lanke je sada 489 evra, a Manila, glavni grad Filipina, do kog Qatar leti direktno iz Dohe, košta 639 evra. Pert je 1.239 evra. Još samo danas i sutra - do četvrtka, 30. juna - 7 gradova na promociji, iskoristite priliku!

Pročitajte ceo tekst
td_top_left 22.06.2016. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Air Serbia - Njujork u julu
Air Serbia - Njujork u julu

Do četvrtka, 30. juna, Air Serbia prodaje karte za Njujork za putovanja koja započinju u periodu od 1. do 28. jula - u sred skupe sezone - po znatno sniženim cenama, povratna karta sa svim taksama do Njujorka košta samo 469 evra, dok je karta u jednom pravcu 269 evra.

Cene uključuju sve takse, kao i prtljag - 2 kofera do 23kg po putniku, posluženje na letovima i odličan sistem zabave na letu. Popust za decu se ne primenjuju na ove promotivne tarife. Karte po ovim promotivnim cenama su u prodaji do četvrtka, 30. juna.

Pročitajte ceo tekst
 
td_top_left Cene Pogledajte sve cene td_right
td_price_bottom_left
Atina
Atina od 109€
direktno  
Aegean
Njujork
Njujork od 439€
direktno  
AirSerbia
Varšava
Varšava od 119€
direktno  
LOT
Šri Lanka
Šri Lanka od 489€
preko Dohe  
Qatar
Split
Split od 125€
direktno  
Croatia
Havana
Havana od 645€
preko Pariza  
Air France
Pula
Pula od 145€
direktno  
AirSerbia
Rio
Rio od 685€
preko Amsterdama  
KLM
 
Kielo
td_top_left Izdvajamo iz sadržaja: Vesti >> Vesti td_right
td_bottom_right
AF & KLM - promocija za Centralnu i Južnu Ameriku
AF & KLM - promocija za Centralnu i Južnu Ameriku

Air France & KLM objavili su novu promotivnu akciju do Centralne i Latinske Amerike - jako dobre cene za Havanu, Rio de Žaneiro, Sao Paolo, Bogotu i Panamu, sada je prilika za Južnu Ameriku!

Promocija traje do 14. jula, a snižene su cene za putovanja od 21. avgusta do 15. decembra ove godine. Povratna karta u ekonomskoj klasi do Havane je 645 evra, sa svim uračunatim taksama i nadoknadom za izdavanje karte. Rio de Žaneiro je 685 evra, Sao Paolo 705 evra, Bogota je 745 evra, Punta Kana 719 evra, Santjago 979 evra.

Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo iz sadržaja: Aviokarta >> Vrste putovanja td_right
td_bottom_right
Šta je open-jaw?
Šta je open-jaw?

Ako putnik kupi povratnu kartu za let do jednog grada a vrati se iz drugog, ili ako leti iz jednog grada do drugog, a vrati se u treći onda takvo putovanje ima tri segmenta od kojih je srednji ili poslednji nepoznat.

Engleski izraz "open jaw" (otvorena vilica) je naziv za ovakvo kružno putovanje sa jednim nepoznatim segmentom zato što grafički prikaz takvog itinerera podseća na otvorenu vilicu. Ovakve karte su česte i sasvim uobičajene posebno kod aviokompanija koje imaju razgranatu mrežu linija na jedinstvenom tržištu.

Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo iz sadržaja: Aviokompanije >> Tipovi aviona td_right
td_bottom_right
Predstavljamo: Boeing 737 NG
Predstavljamo: Boeing 737 NG

Prvi avion nove generacije iz familije 737 uključen je u saobraćaj 1996. Bio je to model 700 koji je zamenio najprodavaniji moderni mlaznjak sa oznakom 300. Avioni nove generacije napravljeni su na njegovoj osnovi i zadržali su sve prednosti ovog tipa aviona uz nekoliko veoma važnih izmena.

Tip 600 je direktni naslednik kratkog Boeinga 737-500 i ovaj model je poslednji Boingov model bez modifikovanih krila. Nakon njega Boeing je izbacio modifikovana krila koja se do danas primenjuju na svim tipovima aviona.

Pročitajte ceo tekst
Ako ne želite da primate aviokarta
newsletter pratite ovaj link.
Ukoliko želite da preporučite prijatelju newsletter Aviokarta.net pratite ovaj link.
Za sva pitanja i sugestije pišite nam na: redakcija@aviokarta.net
Copyright © 2016 Kielo. Sva prava zadržana. Kielo