Poštovani, ako ne možete da vidite newsletter, ili ga vidite delimično, kliknite ovde.
Newsletter - Aviokarta.net
26. maj 2016.
 
td_top_left 25.05.2016. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Bangkok 399 evra / Puket 489 evra
Naslov

Na promociji kompanije Qatar Airways pojavio se apsolutni šampion dalekoistočnog turizma, prestonica čarobnog Tajlanda, Bangkok za samo 399 evra za povratnu kartu, sa svim taksama, prtljagom i posluženjem. To je najjeftinija ikad karta za Bangkok.

Osim Bangkoka, na promociji su još i prelepi Puket, za koji Qatar leti direktno iz Dohe, kao i nova destinacija na Tajlandu, Krabi. Cena povratne karte do Puketa je 489 evra, koliko košta i Krabi. Promocija traje do petka, 3. juna, za putovanja od 9. septembra do 15. marta sledeće godine.

Pročitajte ceo tekst
td_top_left 16.05.2016. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Air France & KLM - prolećne cene!
Air France & KLM - velika prolećna promocija!

Naši agenti su pregledali cene koje nam sada Air France / KLM / Delta alijansa nudi za putovanje do gradova u Sjedinjenim Državama i Kanadi. U pitanju su redovne cene, za putovanja koja započinju do 26. juna.

Prikazane cene su ukupne cene, sve je uključeno u cenu, pored same karte tu je i prtljag (2 kofera do 23 kg za SAD), posluženje na letovima, sve takse, kao i naknada za izdavanje karte. Njujork, Boston i Vašington su 459 evra, Čikago 555 evra, Los Anđeles je 619 evra, Toronto 569 evra, dok je Vankuver 609 evra.

Pročitajte ceo tekst
td_top_left 13.05.2016. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Alitalia - produžena prolećna promocija za Italiju
Alitalia - jesenja promocija za Italiju i Evropu

Alitalia je produžila prolećnu promociju za gradove u Italiji. Promotivna prodaja će trajati do 29. maja, a odnosi se na putovanja do 15. decembra ove godine.

Na promociji je Rim po ceni od 109 evra, Milano, Firenca, Trst, Torino, Verona, Venecija, Bolonja, Đenova, Piza, Napulj - svi po ceni od 169 evra za povratnu kartu. Gradovi na Siciliji i Sardiniji - Palermo, Katanija, Kaljari, Algero - su 199 evra. Boravak po promotivnoj ceni je ograničen na najviše 3 nedelje.

Pročitajte ceo tekst
 
td_top_left Cene Pogledajte sve cene td_right
td_price_bottom_left
Malme
Malme od 89€
direktno  
Wizz
Bangkok
Bangkok od 399€
preko Dohe  
Qatar
Rim
Rim od 119€
direktno  
Air Serbia
Čikago
Čikago od 555€
preko Amsterdama  
KLM
Barselona
Barselona od 179€
preko Rima  
AlItalia
Johanesburg
Johanesburg od 585€
preko Abu Dabija  
Etihad
London
London od 209€
preko Minhena  
Lufthansa
Rio
Rio od 709€
preko Rima  
Alitalia
 
Banner
td_top_left Izdvajamo iz sadržaja: Vesti >> Vesti td_right
td_bottom_right
Alitalia - promocija za Južnu Ameriku
Alitalia - promocija za Južnu Ameriku

Alitalia je započela promotivnu prodaju za 4 najvažnija grada Južne Amerike. Putnici iz Srbije mogu leteti do Brazila, Čilea ili Argentine sa presedanjem na aerodromu u Rimu uz mogućnost da koriste i letove Air Serbije između Beograda i Rima.

Promotivna akcija traje do 29. maja i odnosi se na putovanja koja mogu obaviti sve do 15. decembra 2016. Povratna karta do Sao Paula u okviru promotivne akcije košta 729 evra, do Rio de Žaneira 709 evra, do Buenos Airesa 769 evra i do Santjaga 1079 evra.

Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo iz sadržaja: Vesti >> Vesti td_right
td_bottom_right
Provedite proleće na Mediteranu
Provedite proleće na Mediteranu

Do popularnih letovališta Meditarana nije baš lako doći iz Srbije ukoliko putovanje nije u sklopu nekog turističkog aranžmana domaćih turoperatora.

Svako ko želi da samostalno putuje do Majorke, Sicilije, Sardinije, Kipra, Grčke, mora malo da se potrudi da pronađe mesta po povoljnoj ceni na redovnim linijama. Do nekih sunčanih gradova se može stići i direktnim letom, ali do većine moramo iz Beograda da putujemo negde presedajući. Ovde vam dajemo pregled cena do najlepših letovališta Mediterana.

Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo iz sadržaja: Vesti >> Vesti td_right
td_bottom_right
Nove uniforme, nove usluge, novo iskustvo
Nove uniforme, nove usluge, novo iskustvo

Italija je oličenje lepote, topline i strasti. Nije tek neka geografska lokacija ili čizmolika teritorija na karti sveta – to je životni stil. Zahvaljujući najboljem iz ove zemlje, Alitalia je danas spremna da svetu predstavi svoju potpuno osveženu sliku.

Vrhunski stil, elegancija, ljubav prema umetnosti i otkrivanju sveta – to su sastojci koji 'Made in Italy' i Alitaliju čine jedinstvenim. Svaki detalj novog doživljaja Alitalije rezultat je saradnje sa velikim italijanskim brendovima.

Pročitajte ceo tekst
Ako ne želite da primate aviokarta
newsletter pratite ovaj link.
Ukoliko želite da preporučite prijatelju newsletter Aviokarta.net pratite ovaj link.
Za sva pitanja i sugestije pišite nam na: redakcija@aviokarta.net
Copyright © 2016 Kielo. Sva prava zadržana. Kielo