Poštovani, ako ne možete da vidite newsletter, ili ga vidite delimično, kliknite ovde.
Newsletter - Aviokarta.net
18. maj 2016.
 
td_top_left 13.05.2016. Promocije Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Alitalia - prolećna promocija za Italiju
Alitalia - prolećna promocija za Italiju.

Alitalia je objavila prolećnu promociju za gradove u Italiji. Promotivna prodaja će trajati do 19. maja, a odnosi se na putovanja do 31. oktobra ove godine, do kada treba da se započne i završi putovanje.

Na promociji je Rim po ceni od 109 evra, Milano, Firenca, Trst, Torino, Verona, Venecija, Bolonja, Đenova, Piza, Napulj - svi po ceni od 169 evra. Gradovi na Siciliji i Sardiniji su 199 evra.

Putovanja su u okviru promocije dozvoljena samo utorkom i sredom! Maksimalni boravak po promotivnoj ceni je ograničen na 3 nedelje.

Pročitajte ceo tekst
td_top_left 16.05.2016. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Qatar Airways - nova majska promocija!
Qatar Airways - nova majska promocija!

Na novoj majskoj promociji kompanije Qatar Airways našle su se i neke nove destinacije - Teheran za samo 309 evra - dok do 25. juna, do kada promocija traje - možete kupiti povratnu kartu za Hong Kong za 459 evra, sa svim taksama i prtljagom.

Delhi je tokom promocije samo 439 evra. Cena povratne karte do Balija je sada 744 evra, a Puket, do koga Qatar leti direktno iz Dohe, košta 579 evra. Promocija se odnosi na putovanja koja se mogu obaviti između 20. maja i 4. jula, a prodaja karata po ovim cenama će trajati sve do 25. juna.

Pročitajte ceo tekst
td_top_left 17.05.2016. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Air France & KLM - velika prolećna promocija!
Air France & KLM - velika prolećna promocija!

Naši agenti su pregledali cene koje nam sada Air France / KLM / Delta alijansa nudi za putovanje do gradova u Sjedinjenim Državama i Kanadi. U pitanju su redovne cene, za putovanja koja započinju do 26. juna.

Prikazane cene su ukupne cene, sve je uključeno u cenu, pored same karte tu je i prtljag (2 kofera do 23 kg za SAD), posluženje na letovima, sve takse, kao i naknada za izdavanje karte. Njujork, Boston i Vašington su 459 evra, Čikago 555 evra, Los Anđeles je 619 evra, Toronto 569 evra, dok je Vankuver 609 evra.

Pročitajte ceo tekst
 
td_top_left Cene Pogledajte sve cene td_right
td_price_bottom_left
Atina
Atina od 95€
direktno  
Aegean
Delhi
Delhi od 439€
preko Dohe  
Qatar
Rim
Rim od 109€
direktno  
AlItalia
Njujork
Njujork od 455€
preko Ciriha  
Swiss
Split
Split od 125€
direktno  
Croatia
Zanzibar
Zanzibar od 635€
preko Dubaija  
Flydubai
Dubrovnik
Dubrovnik od 155€
direktno  
AirSerbia
Havana
Havana od 645€
preko Moskve  
Aeroflot
 
Kielo
td_top_left Izdvajamo iz sadržaja: Vesti >> Vesti td_right
td_bottom_right
Provedite proleće na Mediteranu
Provedite proleće na Mediteranu

Do popularnih letovališta Meditarana nije baš lako doći iz Srbije ukoliko putovanje nije u sklopu nekog turističkog aranžmana domaćih turoperatora.

Svako ko želi da samostalno putuje do Majorke, Sicilije, Sardinije, Kipra, Grčke, mora malo da se potrudi da pronađe mesta po povoljnoj ceni na redovnim linijama. Do nekih sunčanih gradova se može stići i direktnim letom, ali do većine moramo iz Beograda da putujemo negde presedajući. Ovde vam dajemo pregled cena do najlepših letovališta Mediterana.

Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo iz sadržaja: Putovanje >> Nakon putovanja td_right
td_bottom_right
Pasoška kontrola
Pasoška kontrola

Nakon napuštanja aviona, putnike koji završavaju putovanje prvo čeka pasoška kontrola. Ona znači napuštanje pogranične i tranzitne zone i predstavlja ulazak u zemlju.

Na velikim aerodromima postoje periodi kada nekoliko aviona pristigne u kratkom vremenskom periodu, tada mogu nastati velike gužve na pasoškoj (imigracionoj) kontroli. Što je veći aerodrom to su i gužve veće, a da bi se izbegle, šalteri su u većini zemalja podeljeni po teritorijalnom principu.

Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo iz sadržaja: Aviokompanije >> Tipovi aviona td_right
td_bottom_right
Predstavljamo: Bombardier Dash
Predstavljamo: Bombardier Dash

Turboprop avioni Dash proizvode se u fabrici Bombardier u Kanadi. Ove modele razvio je nekadašnji proizvođač De Havilland Canada pa su oni nosili oznake po inicijalima proizvođača DHC. Kada je Bombardier kupio staru fabriku on je na osnovu postojećeg modela DHC-7 razvio sopstveni model DHC-8 kome je dao ime Dash 8 ili Dash Q Serija.

Avion je namenjen regionalnom i kratkolinijskom saobraćaju. Moderan je i veoma ekonomičan. Konkurentan je ATR-ovim modelima. Proizvodi se u četiri serije (100, 200, 300, 400).

Pročitajte ceo tekst
Ako ne želite da primate aviokarta
newsletter pratite ovaj link.
Ukoliko želite da preporučite prijatelju newsletter Aviokarta.net pratite ovaj link.
Za sva pitanja i sugestije pišite nam na: redakcija@aviokarta.net
Copyright © 2016 Kielo. Sva prava zadržana. Kielo