Poštovani, ako ne možete da vidite newsletter, ili ga vidite delimično, kliknite ovde.
Newsletter - Aviokarta.net
05. apr 2016.
 
td_top_left 05.04.2016. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Air France & KLM - velika prolećna promocija!
Air France & KLM - velika prolećna promocija!

Air France i KLM su danas objavili promociju za devet gradova u Severnoj Americi - Toronto i Montreal u Kanadi, Meksiko Siti i Kankun u Meksiku, kao i pet gradova u Sjedinjenim Državama. Promocija će trajati do 25. aprila.

Prikazane cene su ukupne cene, sve je uključeno u cenu, pored same karte tu je i prtljag (2 kofera do 23 kg za SAD), posluženje na letovima, sve takse, kao i naknada za izdavanje karte. Njujork, Boston i Vašington su 459 evra, Čikago i Majami 519 evra, Los Anđeles je 589 evra, dok je Kankun tokom promocije 949 evra.

Pročitajte ceo tekst
td_top_left 04.04.2016. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Qatar Airways - prolećna promocija!
Qatar Airways - prolećna promocija!

Na aprilskoj promociji kompanije Qatar Airways našle su se neke od najpopularnijih destinacija - Peking i Šangaj za samo 409 evra - dok do 15. aprila, do kada promocija traje - možete kupiti povratnu kartu za Hong Kong za 449 evra, sa svim taksama i uključenim prtljagom.

Bangkok je tokom promocije 459 evra, dok je Seul 499 evra. Cena povratne karte do Maldiva je sada 539 evra, a Puket, do koga Qatar leti direktno iz Dohe, košta 559 evra. Šri Lanka je 569 evra, Sidnej je 899 evra, Melburn 999 evra.

Pročitajte ceo tekst
td_top_left 31.03.2016. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Provedite proleće na Mediteranu
Provedite proleće na Mediteranu

Do popularnih letovališta Meditarana nije baš lako doći iz Srbije ukoliko putovanje nije u sklopu nekog turističkog aranžmana domaćih turoperatora.

Svako ko želi da samostalno putuje do Majorke, Sicilije, Sardinije, Kipra, Grčke, mora malo da se potrudi da pronađe mesta po povoljnoj ceni na redovnim linijama. Do nekih sunčanih gradova se može stići i direktnim letom, ali do većine moramo iz Beograda da putujemo negde presedajući. Ovde vam dajemo pregled cena do najlepših letovališta Mediterana.

Pročitajte ceo tekst
 
td_top_left Cene Pogledajte sve cene td_right
td_price_bottom_left
Tivat
Tivat od 109€
direktno  
Montenegro
Peking
Peking od 409€
preko Dohe  
Qatar
Split
Split od 125€
direktno  
Croatia
Delhi
Delhi od 445€
preko Moskve  
Aeroflot
Kipar
Kipar od 135€
direktno  
Wizz
aviokartacena
Njujork od 459€
preko Pariza  
Air France
Sardinija
Sardinija od 225€
preko Rima  
Alitalia
Sidnej
Sidnej od 899€
preko Dohe  
Qatar
 
Belgradian
td_top_left Izdvajamo iz sadržaja: Vesti >> Vesti td_right
td_bottom_right
Aeroflot: U aprilu super povoljno do Azije
Aeroflot: U aprilu super povoljno do Azije

Tokom aprila Aeroflot nastavlja sa prodajom aviokarata po sniženim cenama do mnogih svojih azijskih odredišta. Niže cene su u prodaji do 20. aprila i odnose se na putovanja u aprilu, maju i junu mesecu.

Povratna karta u ekonomskoj klasi do Pekinga ili Šangaja sada je samo 425 evra, dok je Gvagdžou 475 evra. Delhi je tokom promocije 445 evra, Seul 485 evra, a Tokio 535 evra. Pored izuzetne cene dodatna povoljnost koju nudi Aeroflot je da putnik u ceni karte ima uključen duplo veći prtljag od uobičajenog - 2 kofera do 23 kilograma.

Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo iz sadržaja: Aviokarta >> Avio takse td_right
td_bottom_right
Air France & KLM - promocija za Južnu Ameriku
Air France & KLM - promocija za Južnu Ameriku

Air France & KLM objavili su promotivnu akciju do Latinske Amerike i Kariba. Promocija traje do 25. aprila a snižene su cene za putovanja u periodu između 5. aprila i 25. juna, kao i od 20. avgusta i 31. oktobra.

Brazilski gradovi su najuzbudljiviji deo promotivne ponude, za Sao Paolo karta košta samo 729 evra, Brazilija je 839 evra, dok je 719 evra Rio de Žaneiro. Kuba je takođe deo promocije, povratna karta do Havane košta 799 evra. Buenos Ajres je 869 evra, Bogota 899 evra a Santjago, glavni grad Čilea, 1079 evra.

Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo iz sadržaja: Aviokompanije >> Avioalijanse td_right
td_bottom_right
Sky Team
Sky Team

Sky Team je druga po veličini svetska avioalijansa. Formirana je 2000. pod patronatom Air France-a zajedno sa AeroMexicom, Delta Air Lines-om i Korean Air-om. Ova alijansa pokrenula je kargo alijansu Sky Team Cargo.

U Sky Teamu se nalazi 20 punopravnih članova od marta 2014. kada je Garuda Indonesia primljena u punopravno članstvo. U alijansi se nalazi i osam pridruženih članova, koji su regionalni prevoznici. Sky Team godišnje preveze blizu 600 miliona putnika. Poseduje preko 4400 aviona i leti do više od hiljadu destinacija u 178 zemalja.

Pročitajte ceo tekst
Ako ne želite da primate aviokarta
newsletter pratite ovaj link.
Ukoliko želite da preporučite prijatelju newsletter Aviokarta.net pratite ovaj link.
Za sva pitanja i sugestije pišite nam na: redakcija@aviokarta.net
Copyright © 2016 Kielo. Sva prava zadržana. Kielo