Poštovani, ako ne možete da vidite newsletter, ili ga vidite delimično, kliknite ovde.
Newsletter - Aviokarta.net
31. jul 2013.
 
td_top_left 29.07.2013. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Air Serbia od avgusta sa menadžmentom Etihada
Air Serbia od avgusta sa menadzmentom Etihada

Etihad Airways će sa Vladom Srbije u četvrtak 1. avgusta potpisati Sporazum o strateškom partnerstvu u vođenju aviokompanije Jat Airways, koja će promeniti ime u Air Serbia.

Da će ime Jat Airways otići u istoriju današnjem dnevnom listu "Informer" je potvrdio Siniša Mali, savetnik za ekonomska pitanja prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića i osoba koja je ispred Vlade Srbije bila direktno zadužena za pregovore sa Etihadom. On je rekao i da će u Air Serbiju vrlo brzo stići i dva nova aviona Airbus A319 sa novim imenom i bojama kompanije.

Pročitajte ceo tekst
td_top_left 29.07.2013. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
EasyJet uvodi dodatni let ka Beogradu od kraja oktobra
EasyJet uvodi dodatni let ka Beogradu od kraja oktobra

Britanska niskotarifna aviokompanija EasyJet, koja od 19. aprila obavlja redovan saobraćaj na liniji od Milana do Beograda, povećava broj letova ka našem glavnom gradu.

Od zimskog reda letenja koji na snagu stupa 28. oktobra 2013. godine EasyJet će između aerodroma Malpensa u Milanu i aerodroma Nikola Tesla u Beogradu imati četiri leta nedeljno, umesto tri koliko sada ima. Tog dana će biti uveden i četvrti polazak nedeljno. On će se obavljati ponedeljkom u isto vreme (u 14:00 iz Milana i 16:20 iz Beograda) i sa istim brojem leta.

Pročitajte ceo tekst
td_top_left 17.07.2013. Promocije Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Flydubai: Uz tri karte četvrta je besplatna
Flydubai: Uz tri karte cetvrta je besplatna

Porodice i grupe putnika koji od 16. jula 2013. budu kupovali karte za letove između Beograda i Dubaija mogu da ostvare značajan popust. Za tri kupljene karte četvrtu će dobiti besplatno.

Uslov za ostvarivanje ove promocije je da četiri putnika putuju zajedno i popust važi samo za četvrtog putnika koji plaća samo takse.

Flydubai je nedavno snizio cene karata na svojim letovima iz Beograda, pa je sada najniža cena povratne karte sa svim taksama 380 evra.

Pročitajte ceo tekst
 
td_top_left Cene Pogledajte sve cene td_right
td_price_bottom_left
Milano
Milano od 52 €
direktno  
EasyJet
Kuvajt
Kuvajt od 477 €
preko Dubaija  
FlyDubai
Bec
Beč od 129 €
direktno  
Austrian
Tokio
Tokio od 555 €
preko Moskve  
Aeroflot
Bodrum
Bodrum od 226 €
preko Istanbula  
Pegasus
Delhi
Delhi od 688 €
preko Amsterdama  
klm
London
London od 243 €
direktno  
Jat
Vašington
Vašington od 759 €
preko Istanbula  
Turkish
 
td_top_left Izdvajamo iz sadržaja: Inostranstvo >> Prava i propisi td_right
td_bottom_right
Prevoz hrane i pića
Prevoz hrane i pica

Pojedini srpski kulinarski specijaliteti mogu nedostajati našim ljudima koji žive u inostranstvu. Oni sami kada se vraćaju sa odmora u Srbiji ili njihovi rođaci i prijatelji koji im odlaze u goste često imaju potrebu da ponesu razne đakonije u torbi.

Veoma je važno znati da se nošenje hrane i pića strogo reguliše u svim zemljama sveta. Razlozi za restriktivnu politiku su brojni i veoma su opravdani.

Unos hrane i pića je regulisan od strane svake zemlje posebno ali i od strane vazduhoplovnih organizacija pa tako unošenje namirnica bilo u torbi koja se predaje ili onoj koja se unosi u putničku kabinu podleže kako zdravstveni i carinskim propisima tako isto i avio propisima.

Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo iz sadržaja: Aviokarta >> Putne klase td_right
td_bottom_right
Ekonomska plus klasa
Ekonomska plus klasa

Birajući putnu klasu prilikom kupovine karte putnici se zapravo odlučuju za paket usluga koje kompanija nudi prema sopstvenim pravilima. Svaka putna klasa osim drugačije putničke kabine i različitog keteringa i zabave na letu putnicima nudi i određeni nivo zemaljskih usluga.

Kada se objavljuju ili oglašavaju cene aviokarata onda se one uvek odnose na povratnu kartu u ekonomskoj klasi, osim ako to nije drugačije naznačeno. Najjeftinije karte se uvek odnose na prevoz u ekonomskoj klasi.

Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo iz sadržaja: Aviokompanije >> Tipovi aviona td_right
td_bottom_right
Predstavljamo: Embraer
Embraer

Brazilski proizvođač aviona Embraer ima nekoliko manjih modela aviona koji su veoma popularni. Embraerovi avioni važe za udobne za putnike i ekonomične za aviokompanije. Najnovije Embraerove avione (model 195) dobija i crnogorska aviokompanija a mogu se sresti na beogradskom aerodromu u poslednje vreme.

Najmanji model Embraera koji se koristi je turboprop E-120 poznat kao Brasilia. Ovaj mali avion sa tridesetak sedišta koristi ponekad Malev za letove između Budimpešte i Beograda.

Pročitajte ceo tekst
Ako ne želite da primate aviokarta
newsletter kliknite na ovaj link.
Za sva pitanja i sugestije pišite nam na:
redakcija@aviokarta.net
Copyright © 2013 Kielo. Sva prava zadržana. Kielo