Aviokompanije » Aviokompanije u Srbiji » Air Serbia

Air Serbia

 • Sedište:  Beograd, Srbija
 • IATA:  JU
 • ICAO:  JAT
 • Callsign:  JAT
 • Simbol:  Dvoglavi orao
 • Moto:  Novo ime, novi početak
 • Bazni aerodrom:  Beograd - Nikola Tesla
 • Glavni aerodromi: 
 • Zavisne kompanije: 

Air Serbia je srpska nacionalna aviokompanija koja uz više promena identiteta postoji od 17. juna 1927, zbog čega spada među najstarije na svetu. Kada je nastala zvala se "Aeroput". Od 1947. Aeroput menja naziv u Jugoslovenski aerotransport i postaje poznat po skraćenici JAT. Ovo je period procvata aviokompanije. Vrhunac uspeha doživljava tokom osamdesetih godina prošlog veka kada njegovi avioni lete do svih kontinenata. JAT je bio prvi evropski avioprevoznik koji je u svoju flotu uključio najpopularniji avion svih vremena Boeing 737. Kasnije nabavalja i širokotrupne DC-10 sa kojima leti do Severne Amerike (Čikago, Toronto, Njujork, Los Anđeles) do Azije (Singapur, Kuala Lumpur, Peking) i do Australije (Sidnej, Melburn). Nakon raspada SFRJ, JAT postaje nacionalni prevoznik SR Jugoslavije odnosno Srbije i Crne Gore i menja naziv u Jat Airways, a po konačnom osamostaljenju Srbije on se smatra srpskim nacionalnim avioprevoznikom. Od 1. avgusta 2013. kompanija je dobila strateškog partnera - aviokompaniju Etihad iz UAE, koja je postala vlasnik 49% Jata i dobila je pravo na upravljanje. Jat Airways tada menja ime u Air Serbia i od 26. oktobra i prvog leta sa novim imenom započela je nova era u razvoju ove kompanije.

Osnovne informacije
Check-in šalter Besplatan prtljag Uključen u cenu
Web check-in Nema Predati prtljag 1x23kg
Tel. aplikacije Nema Ručni prtljag 8kg / 115cm
Ketering Uključen u cenu Višak prtljaga 50-90€/kom
Putne klase Ekonomska, Poslovna Frequent flyer Etihad Guest
Opširnije o...
 • Air Serbia leti do više od 30 destinacija u evromediteranskom regionu i na Bliskom istoku.

  Region

  Regionalni aerodromi predstavljaju veoma važne destinacije Air Serbije. Nastavljeno je održavanje saobraćaja do svih gradova do kojih je leteo i Jat Airways, osim do Pule koja nije planirana u 2014, ali su otvorene ili najavljene i mnoge nove linije u regionu Jugoistočne Evrope.

  Air Serbia održava redovne linije tokom cele godine do: Sarajeva, Banja Luke, Podgorice, Tivta, Skoplja, Soluna i Atine, Sofije, Bukurešta, Budimpešte, Ljubljane, Zagreba i Tirane.

  Sezonske linije, koje se obavljaju samo tokom letnje sezone: Ohrid, Varna, Pula, Split i Dubrovnik.

  Evropa

  Air Serbia je nastavila da održava preuzetu mrežu linija Jat Airwaysa uz znatno promenjen red letenja. Uvedene su nove oznake za sve letove, promenjeni su pojedini polasci i dodate su neke nove linije. Najznačajnija promena je u broju letova. Air Serbia za razliku od Jata uvodi češće letove do svih svojih destinacija. Skoro sve destinacije postaju svakodnevne, ukinute su kružne linije i sve destinacije su postale direktne, a na najjačim linijama dodat je drugi dnevni polazak.

  Najpopularnije linije Air Serbije do kojih ova kompanija leti dva ili više puta dnevno su: Tivat, Podgorica, Moskva, Beč, London, Amsterdam, Cirih i Pariz.

  Destinacije Air Serbije u Evropi su: Amsterdam, Beč, Berlin, Brisel, Kopenhagen, Diseldorf, Frankfurt, Istanbul-Ataturk, London-Heathrow, Milan-Malpensa, Moskva-Šeremetjevo, Paris-Charles de Gaulle, Prag, Rim-Fiumicino, Stokholm-Arlanda, Štutgart, Varšava, Cirih.

  Tokom letnje sezone Air Serbia leti do Malte.

  Severna Afrika, Istočni Mediteran i Bliski istok.

  U Severnoj Africi Air Serbia leti do TunisaAir Serbia svakodnevno leti do Abu Dabija, a povezuje Beograd i sa Larnakom, Bejrutom i Tel Avivom.

  Kodšer letovi

  Air Serbia je preuzela neke stare kodšer sporazume Jata Airwaysa sa drugim kompanijama, ali su sklopljeni i mnogi drugi. Najznačajniji sporazum sa aktuelnom primenom je onaj koji Air Serbia ima sa Etihadom. Prema ovom sporazumu Air Serbia ima svoje oznake na više od 20 letova Etihada iz Abu Dabija prema bliskoistočnim , azisjkim i australijskim destinacijama. 

  Drugi važan sporazum je sa Airberlinom koji omogućava letove do Severne Amerike preko Berlina sa kartama i oznakama Air Serbije.

  Air Serbija je zadržala i sporazume sa starim partnerima: Air Franceom (prema Parizu), KLM-om (prema Amsterdamu), Aeroflotom (prema Moskvi), Alitalijom (prema Rimu), a novi sporazumi su sa TAROM-om prema Bukureštu i BH Airlinesom prema Sarajevu.

  Sporazumi sa Lufthansom i Austrian Airlinesom nisu obnovljeni.

  Čarter saobraćaj

  Air Serbia od letnje sezone 2014. obavlja čarter saobraćaj koristeći četiri svoja stara aviona Boeing 737-300 sa 126 putničkih mesta. Ovi avioni lete do svih čarter destinacija u Evromediteranskom regionu: Krf, Krit, Skiatos, Rodos (Grčka), Bodrum, Dalaman, Antalija (Turska), Kairo, Hurgada, Šarm El Šeik (Egipat), Palermo, Katanija (Sicilija, Italija), Barselona, Palma (Španija) i Monastir, Enfida (Tunis).

 • Flota Air Serbije je od oktobra 2013. u fazi obnove i broj aviona koji su u saobraćaju se menja velikom brzinom. Do kraja 2013. u Air Serbiju je stiglo pet novih aviona Airbus A319 koji su pridruženi staroj floti Jat Airwaysa. Novi avioni imaju i oznake nove kompanije, dok su stari avioni sa starim oznakama Jat Airwaysa.

  Airbus A319

  Novi tip aviona u flotu Air Serbije je ušao krajem oktobra 2013. Avion poseduje dve putničke klase: ekonomsku i biznis. Ekonomska klasa ima 120 sedišta raspoređenih u 20 redova u konfiguraciji 3+3, a biznis klasa ima osam sedišta u dva reda sa konfiguracijom 2+2. Na kraju 2013. godine u floti Air Serbije je bilo pet aviona A319. Prvi avion koji je ušao u flotu je dobio naziv "Novak Djokovic" po najboljem srpskom i jednom od najboljih svetskih tenisera.

  ATR-72-200

  Avioni ATR-72 koji su dosta dugo u floti Jat Airwaysa ostaće i u floti Air Serbije i koristiće se za regionalni i kratkolinijski saobraćaj. Air Serbia planira da podmladi ATR flotu i da u narednim godinama nabavi novije avione ovog tipa. Postojeći koji se koriste imaju kapacitet od 66 sedišta. Biznis klasa ne postoji, ali se može zadnji deo putničke kabine pregraditi i od nje napraviti biznis klasa. ATR 72 se koristi za saobraćaj do Tivta, Podgorice, Skoplja, Sarajeva, Dubrovnika, Splita, Banja Luke ali i do novih destinacija ka Ljubljani, Pragu i Bukureštu. Ponekad budu postavljeni na linije ka Beču i Istanbulu.

  Boeing 737-300

  Boeing 737-300 je najpopularniji, najprodavaniji i najčešći avion na svetu. Jugoslovenski aerotransport (preteča Air Serbije) je bio prvi u Evropi koji je ovaj model aviona uključio u saobraćaj. Jat Airways je tokom 2012. počeo proces obnove putničke kabine na svojim modelima B737.

  Air Serbia je nastavila da koristi ove avione za redovan saobraćaj dok ne budu pristigli svi planirani avioni Airbus A319. Nakon toga (proleće-leto 2014) planirano je da se četiri Boeinga sačuvaju za obavljanje čarter saobraćaja. Ideja je da oni budu "no name" avioni, tj. da nemaju oznake Air Serbije i da ih zakupci, turistički operatori mogu brendirati kako žele.

  Broj putničkih mesta u avionima B737 koje Jat Airways koristi je 126 (sa starom konfiguracijom) i 134 (sa novom konfiguracijom, od jula 2012.) Raspored sedenja je 3+3 u ekonomskoj klasi, i 2+2 u biznis klasi, s tim što je u biznis klasi srednje sedište stavljeno van prodaje i ono se uvek ostavlja prazno, kako bi putnici imali veću udobnosti.

 • Air Serbia nije član nijedne globalne avioalijanse ali sarađuje sa mnogim drugim aviokompanijama preko kodšer i SPA ugovora. Većinu ugovora je nasledila od Jat Airwaysa i nastavila je njihovu primenu, ali u međuvremenu su sklopljeni i neki novi kodšer ugovori.

  Etihad Airways i Airberlin

  Novi kodšer ugovori Air Serbije su sa aviokompanijama Etihad Airways i Airberlin. Oni omogućavaju Air Serbiji da prodaje karte do Beograda preko Abu Dabija do Austrlije, Azije, Bliskog istoka (sa Etihadom) i preko Berlina i Diseldorfa do Severne Amerike i Evrope (sa Airberlinom).

  Etihadova Equity "alijansa"

  Etihad Airways održava jake partnerske odnose sa aviokompanijama u kojima ima vlasnički udeo bez obzira na to koliko je on. Ova kompanija je na taj način formirala neformalnu avioalijansu u kojoj se osim nje nalaze i Air Seychelles, Airberlin, Jet Airways, Virgin Australia, Air Serbia, Aer Lingus, Darwin Airline (Etihad Regional).

  Kodšer partneri

  Veoma jako i dugotrajno partnerstvo Air Serbia (pre toga Jat Airways) održava sa aviokompanijama iz SkyTeam alijanse, na čelu sa Air France-KLM grupom. Sa ove dve akompanije Air Serbia ima veoma širok kodšer ugovor za letove preko Pariza (Charles de Gaulle) i Amsterdama. Air Serbia sarađuje i sa Alitalijom, Aeroflotom i TAROM-om.

 • Etihad Guest je frequent flyer program Etihad Airwaysa koji koriste i druge kompanije u kojima Etihad ima vlasnički udeo.

  Ovaj program kao svoj koriste i Air Serbia, Air Seychelles i Etihad Regional, a partneri su mu i sve druge aviokompanije sa Etihadovim vlasničkim udelom: Alitalia, airberlin, Jet Airways, Virgin Australia.

  Program omogućava članovima da skupljaju milje za svaki let koji obave i da tako sakupljene milje iskoriste za razne nagrade, povlastice ili za plaćanje narednih aviokarata.


   

  Šta Etihad Guest nudi svojim članovima?
   

  • Brze nagrade - uz 1MileRedemption programsku opciju putnik ostvaruje pravo na nagrade već posle prvog leta.
  • Guest seats - Program ne predviđa periode ograničenja za rezervacije. Mesta za članove programa su raspoloživa na svim letovima, a ako je mesto slobodno, član ga može rezervisati.
  • Etihad Guest Reward Shop - Članovi programa mogu koristiti zarađene nagradne milje za kupovinu u virtuelnoj prodavnici u kojoj se mogu pazariti letovi, proizvodi i usluge.
  • Miles + Cash omogućava članovima da kombinuju novac i zarađene milje kako bi ostvarili nagradne letove.
  • Nagradne milje se mogu ostvariti na preko 3000 linija širom sveta na letovima Air Serbije i 15 partnerskih aviokompanija (Etihad, Airberlin, Virgin Australia, American Airlines...)
  • PointsPay je opcija koja omogućava konverziju sakupljenih milja u novac koji se može koristiti za kupovinu na preko 30 miliona punktova širom sveta.
  • Nagradne milje se mogu ostvariti i korišćenjem usluga kompanija iz partnerske mreže širom sveta, koja obuhvata međunarodne lance hotela, rent-a-car agencije i maloprodajne objekte

 • Ručni prtljag

  Kao i sve ostale aviokompanije i Air Serbia je ustanovila ograničenja za unos ručnog prtljaga.

  • Putnici u ekonomskoj klasi mogu sa sobom u kabinu uneti jednu torbu maksimalnih dimenzija 55x40x20cm i maksimalne težine 8 kg.
  • Putnici u poslovnoj (biznis) klasi mogu da sa sobom unesu dva komada ručnog prtljaga ukupne maksimalne težine 12 kg i pojedinačnih dimenzija 55x40x20cm. Dodatno se može uneti lap top, ženska torbica ili aktovka.

  Dodatno se može uneti jedan laptop računar, ženska torbica ili aktovka, hrana za bebe neophodna tokom leta i rasklopiva dečja kolica ili nosiljka za bebe, štap za hodanje, potpuno rasklopiva invalidska kolica i/ili štake i/ili drugi protetski uređaj ako je potreban, 

  Air Serbia, kao i sve ostale aviokompanije, strogo poštuje pravila za prevoz ručnog prtljaga, ali putnicima ne pravi problem ako imaju neku torbicu oko pojasa ili kesu viška. Ipak, putnici se savetuju da budu umereni i da ne preteruju sa ručnim prtljagom. U ručni prtljag se ne računaju ćebe, kišobran, foto aparat, knjiga za čitanje tokom leta, hrana za bebu, dečja kolica koja moraju biti sklopiva, štake, štap, sklopiva invalidska kolica.

  Predati prtljag

  Od 1. maja 2014. Air Serbia primenjuje komadni koncept za prevoz prtljaga koji podrazumeva besplatan prevoz jednog komada putničkog prtljaga maksimalne težine do 23kg i maksimalnih dimenzija 158cm u zbiru. U biznis klasi je dozvoljeno dva komada prtljaga do 32kg svaki i maksimalnih dimenzija 158cm u zbiru.

  Bebe (do 2 godine starosti) nezavisno od klase u kojoj putuju imaju pravo na jednu torbu do 23kg i 158cm i dodatno na jedna rasklopiva dečja kolica.

  Težinski koncept ostaje na snazi za putnike koji su karte kupili pre 1. marta 2014. godine kao i za radničke tarife između BiH/Makedonije/Crne Gore/Srbije i Rusije (40kg u ekonomskoj klasi), za pomorce unutar Evrope i između Evrope i Bliskog istoka (40kg u ekonomskoj klasi).

  Posena pravila prema težinskog konceptu važe za putnike između Evrope i Ujedinjenih Arapskih Emirata i između BiH/Makedonije/Crne Gore/Srbije i Australije: prva klasa 50kg, biznis klasa 40kg, ekonomska klasa 30kg, bebe 10kg u svim klasama plus jedna rasklopiva kolica.

  Višak prtljaga

  Doplata za višak prtljaga (od 23 do 32kg) i za prtljag koji odstupa od standardnih dimenzija 158cm u zbiru se naplaćuje po posebnom cenovniku Air Serbije.

  • Prva dodatna torba standardnih dimenzija i težine će biti naplaćena 60 evra.
  • Druga i svaka sledeća torba standardnih dimenzija i težine je 80 evra.
  • Besplatna torba čija težina odstupa od standardne (do maksimalnih 32cm) je 50 evra.
  • Besplatna torba čije dimenzija odstupaju od standardnih (do maksimalnih 203cm) je 90 evra.


  Specijalni prtljag

  Prevoz specijalnog prtljaga mora da se odobri od strane Air Serbije. Putnik prilikom rezervacije treba da uputi zahtev kompaniji sa opisom kakav prtljag prevozi. 

  Prevoz kućnih ljubimaca

  Air Serbia dozvoljava prevoz kućnih ljubimaca samo u putničkoj kabini, ali ne i u prtljažnom delu. Kućni ljubimci u putničkoj kabini se ne mogu prevoziti do destinacija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (Abu Dabi) ili u zemljama koje ne dozvoljavaju njihov prevoz avionom.
  U kabini se mogu prevoziti male životinje (kuce, mace, ptice) koje zajedno sa propisanim transporterom (boksom) nisu teže od 8kg.

  Životinja mora biti smeštena u odgovarajući transporter (korpu), napravljen od čvrstog materijala (plastike, fiberglasa, drveta, metala i sl.) sa nepromočivim dnom. Dimenzije kaveza moraju omogućiti da se životinja u njemu oseća komotno. Kavez obezbeđuje putnik - vlasnik životinje.

  Vlasnik je takođe dužan da poseduje validan zdravstveni karton za životinju, bude upoznat i pridržava se svih propisa zemalja za koje/kroz koje/iz kojih se životinja prevozi.

 • Air Serbia je od oktobra 2013. unapredila ketering na svim svojim letovima. Ova kompanija nudi kompletan ketering (hranu i piće) tokom leta koji je besplatan, odnosno uključen je u cenu aviokarte. Posluženje zavisi od dužine trajanja leta i od putne klase.

  Ketering u ekonomskoj klasi
   

  • Vrlo kratke linije (do 1 sata): Zakuska od odabranih grickalica lokalnog porekla
  • Kratke linije (od 1 do 2 sata): Zakuska od odabranih grickalica lokalnog porekla i topli napici
  • Kratke linije (od 2 do 3 sata): Zakuska od odabranih grickalica lokalnog porekla i topli napici kao i besplatno piće tokom leta
  • Srednje linije (duže od 3 sata): Izbog glavnih jela, toplih napitaka i zakuski i besplatno piće
    

  Ketering u biznis klasi
   

  • Vrlo kratke linije (do 1 sata): Aperitiv poslužen uz tople orašaste plodove, izbor od tri vrste grickalica lokalnog porekla.
  • Kratke linije (od 1 do 2 sata): Aperitiv poslužen uz tople orašaste plodove, glavno jelo i topli napici
  • Kratke linije (od 2 do 3 sata): Aperitiv poslužen uz tople orašaste plodove, glavno jelo i topli napici
  • Srednje linije (duže od 3 sata): Aperitiv poslužen uz tople orašaste plodove, izbor od tri glavna jela i topli napici i zakuske
 • Air Serbia na svojim letovima putnicima nudi vrhunski izbor zabavnih sadržaja isključivo putnicima u poslovnoj (biznis) klasi. Putnici u ekonomskoj klasi nemaju sistem zabave na raspolaganju. Oni imaju besplatan inflight magazine Air Serbia "Review".

  Zabava u poslovnoj klasi je dostupna uz iPad koji se dobija na zahtev. Uz iPad putnici dobijaju i slušalice koje prigušuju spoljnu buku.

  Zabavni sadržaji:
   

  • Filmovi: izbor od 4 slova, holivudski filmovi sa srpskim titlom (latinica) uz mogućnost izbora nadsinhronizacije na nekoliko evropskih jezika
  • TV: iznbor od 20 TV programa, osam lokalnih srpskih TV serija uključujući komedije, drame i zabavne emisije.
  • Audio: kolekcija od 50 CD-a koju čine 12 izvođača iz Srbije uz izbor italijanskih, nemačkih, ruskih i francuskih albuma.
  • Igre: Izbor od 12 kompjuterskih igara.
 • Baza Air Serbije se nalazi na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla".

  Check-in

  Air Serbia ima svoje posebne šaltere na beogradskom aerodromu. Svi šalteri su otvoreni za prijavu za sve letove Air Serbije.

  Ova kompanija ne nudi mogućnost online čekiranja niti ima automatske kioske za samostalno čekiranje putnika kako na beogradskom tako i na drugim aerodromima gde leti.

  Aerodromski saloni

  Air Serbia ne poseduje sopstvene salone. Putnici u njihovoj poslovnoj (biznis) klasi mogućnost da besplatno koriste Biznis klub na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu. Ovaj salon se nalazi u tranzitnom delu kod izlaza (gate) A4. Radno vreme salona je od 05:30 do 01 sat.

  Transfer na aerodromu

  Čvorište Air Serbije je na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. Na ovom aerodromu putnici iz regiona presedaju na ostale letove Air Serbije, a procenat transfernih putnika konstantno raste. Air Serbia primenjuje jednostavne transferne procedure. Za putnike koji se nisu čekirali do krajnje destinacije na beogradskom aerodromu postoji poseban šalter, koji se nalazi u Terminalu 2, na mestu spajanja A i C pristanišnih holova, nedaleko od gejta A1. Air Serbia nema automatske kioske za samostalno čekiranje transfernih putnika.

  Izgubljen prtljag

  Poslove traganja za prtljagom za Air Serbiju oavlja služba SU-PORT čiji šalter se nalazi na Terminalu 2, u holu za dolaske. Tel. 011/267-6374

 • Nova biznis klasa Air Serbije predstavlja povratak starim vrednostima u aviosaobraćaju, kada se prema putniku ophodilo kao prema gostu i kada je njegovo zadovoljstvo bio jedan od glavnih interesa avioprevoznika.

  Osim nove kabine u avionima Airbus A319, koji su počeli da pristižu u flotu srpskog nacionalnog avioprevoznika, putnici će dobiti i kvalitetniju uslugu tokom leta kao i brojne pogodnosti na aerodromima pre poletanja.

  Kabina biznis klase se sastoji od osam sedišta u dva reda, sa rasporedom sedenja "2+2". Sedišta su kožna tipa fotelje sa razmakom između sedišta od 80 do 82 cm što je najveći razmak u biznis klasi u Evropi. Sedište može da se obori skoro u ležeći položaj, a ima i produžetke za noge i stopala. Svako sedište ima i sopstvenu lampu i utičnice za elektronske uređaje.

  Tokom leta putnicima u biznis klasi biće posluženi obroci prema pažljivo pripremljenom jelovniku. Na veoma kratkim letovima koji traju do jednog sata biće poslužen aperitiv uz tople orašaste plodove, a putnici će moći da biraju jednu od tri vrste grickalica lokalnog porekla. Na letovima u kratkolinijskom saobraćaju (od 1 do 3 sata) putnicima će biti poslužen aperitiv uz tople orašaste proizvode, glavno jelo i topli napici. Na letovima na srednje dugim linijama (preko tri sata) putnici će biti posluženi aperitivom uz tople orašaste plodove, jedno od tri glavna jela,  toplim napicima i zakuskom,

  Što se zabave tokom leta tiče putnici u biznis klasi na letovima preko tri sata mogu da dobiju na korišćenje iPad sa nasnimljenim zabavnim sadržajima kao i slušalice. Zabavni sadžaji se sastoje od domaćih i inostranih filmova, holivudskih blokbastera sa prevodom na srpski jezik (latinično pismo). Tu se nalazi još i 20 raznih TV programa, osam lokalnih srpskih TV serija uključujući komedije, drame i lifestyle emisije. Od muzičkih sadržaja na iPadu se nalazi preko 50 albuma sa 12 izvođača iz Srbije kao i sa izborom italijanskih, nemačkih, ruskih i francuskih albuma. IPad će sadržati i 12 video igrica.

  Jedini srednjelinijski let Air Serbije je do Abu Dabija, dok su letovi Beograd - London, Tel Aviv - Beograd i Moskva - Beograd u trajanju od tačno tri sata, ali su letovi u suprotnom smeru kraći od tri sata.

  Putnici u biznis klasi na aerodromima imaju posebne šaltere za čekiranje, imaju pristup brzim trakama kao i mogućnost da koriste posebne biznis salone na aerodromima gde je to omogućeno.

 • Avioni nazvani imenima "živih legendi"

  Air Serbia je odmah po formiranju donela odluku da svoje avione imenuje po poznatim i uspešnim "živim legandama" Srbije. Prvi Airbus A319 koji je ušao u flotu naše nacionalne aviokompanije je poneo ime tenisera Novaka Đokovića. Prvi Airbus A320 koji se priključio floti je kasnije nazvan imenom košarkaša Vlada Divca, a treći avion je poneo ime još jednog sportiste - fudbalera Dejana Stankovića.
   

Kontakt informacije

Call centar
 

 • 0800 111 528, besplatni pozivi iz fiksne mreže
 • (+381 11) 311 2123, za pozivi iz mobilnih mreža ili inostranstva
   

Poslovnice u Srbiji
 

 • Beograd, Bulevar kralja Aleksandra 17, tel: 011 32 32 372, od 8 do 20h, subotom od 8 do 15h,
 • Beograd, Bulevar umetnosti 16, tel: 011 21 39 088, od 8 do 20h, subotom od 8 do 15h
 • Beograd, Svetog Save 1-9, Slavija, tel: 011 24 50 562, svakim danom od 7 do 22h
 • Novi Sad, Bul. Mihajla Pupina 18, tel: 021 457 585, od ponedeljka do petka od 9 do 17h
 • Niš, Voždova 19, tel: 018 515 000, svakim danom osim nedelje od 9 do 17h
 • Niš, aerodrom Konstantin Veliki, tel: 018 583 053
 • Užice, TC City, Dimitrija Tucovića 64, tel: 031 513 664, od 9 do 17h, subotom od 9 do 14h
 • Požarevac, Stari Korzo 6, tel: 012 222 190, od pondeljka do petka od 9 do 17
   

Poslovnica na aerodromu
 

 • Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd, Terminal 2, tel: 011 20 97 202, svakim danom od 5 do 23h

Internet

 • Predrag, 03.07.2013 u 22:38
  Pre neki dan sam isao u Stokholm, a juce sam se vratio. Dok smo cekali da poletimo shvatio sam da sam zaboravio casopis, knjigu... bilo sta da ponesem. Nista nisam imao, laptop ne nosim na odmor. Oh, bedak... 10 minuta kasnije stjuard je prosao kroz avion, pune ruke novina i casopisa, imao je sve - cak i Danas (za mene). A posle sam listao i Politiku. Imaju i Informer i Press, za ove druge koji to vole... ziveo Jat.